Влюбена съм! Имам мъж до себе си и  това не

...
Влюбена съм! Имам мъж до себе си и  това не
Коментари Харесай

Мис България: Влюбена съм! С шеф Кустев беше само флирт


„ Влюбена съм! Имам мъж до себе си и  това не е началник Кустев. С него не сме били интимни, тези изказвания не дават отговор на истината. Той е щастливо привързан, аз също, а сред мен и него може да съществува единствено професионална връзка. “
Това показа пред „ България Днес “ носителката на купата Мис България - Вселена Лора Асенова. Красивата моделка блесна в последния сезон на „ Мастършеф “, а злите езици я забъркаха в сексафера с водача на тричленното жури в кулинарното риалити началник Илиан Кустев.

Половин година след края на предаването хубавицата от Бяла Слатина е безапелационна, че сред двамата не е имало освен това . За сметка на това при започване на декември 2023-а, откакто напусна формата, Лора отговори недвусмислено в ефира на Би Ти Ви: „ Защо да няма флирт понякога сред една красива жена и един хубав мъж “.

По този метод евентуално обстановката сред двамата е стигнала само до флирта. А дали фактически искрите са запалили пожар сред двамата, знаят единствено Асенова и Кустев. Колкото до новия си а сътрудник, Лора не издава нищо, като се изключи че е предприемач.

От дребна хубавицата мечтае да има купа за хубост . През 2019 година печели състезанието „ Мис България - Вселена “, което я  отвежда до международния конкурс в Атланта. В момента Лора работи като модел, инфлуенсър и IT в обществените мрежи. Вярва, че хубостта извън идва първо от вътрешната страна, по тази причина спортува интензивно и се старае да се храни и да готви здравословно. Суперсилата й е в здравословните десерти. Асенова има своя фешън линия, която показа на „ София модерно уик “, и признава, че кулинарията е  оставила на назад във времето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР